Mengenai Kami

Pertama sekali, selamat datang kami ucapkan ke blog "Gigibesi Manifestasi”.

Secara asasnya, kami di Gigibesi Manifestasi menyediakan perkhidmatan berkaitan Fotografi. Perkhidmatan fotografi kami merangkumi pelbagai jenis majlis dan keraian seperti Majlis Perkahwinan, Pre-Wedding, Pertunangan, Majlis Resepsi, Indoor & Outdoor, Commercial Product, Portraiture, Konvokesyen, Modelling dan sebagainya.

Akhir sekali kami mempunyai kekuatan yang mana harga yang kami berikan kepada adalah yang terbaik dan kompetitif berbanding dengan harga di luar sana. Hubungi kami segera supaya kami dapat membantu anda. :)

Monday, 28 May 2012

Promosi + Promosi = Nilai Hebat !

Assalamualaikum.. Nak bagitahu yang GigiBesi Manifestasi akan adakan promosi gile - gile mulai 28/5/2012.. Untuk pakej post wedding, kami tawarkan harga promosi dengan harga cuma serendah RM799 ! Murah kot.. Ahaa.. Murah tapi tak berkualiti?? Pasal kualiti usah khuatir.. Di sini kami amat pentingkan kualiti gambar, dan kami pastikan setiap pelanggan akan mendapat perkhidmatan yang terbaikdari kami. Abang Nizam guaranteed you. ahaa..  Promosi dibuka dari skrg.. Kalu berminat, jgn silu segan untuk hubungi kami ye.. Ahaa.. Jangan lepaskan peluang di depan mata.  Hubungi kami sekarang untuk tempahan. :)No comments:

Post a Comment